Angyalvár: Spirituális Tanítások, tanfolyamok - FÉNYMAGOKTÓL

Várjuk szeretettel az angyalok világában: személyes tanácsadások, tanfolyamok, előadások, meditációk..

Üdvözlet Kedves Olvasó! Jó hogy ide találtál az internet hatalmas adatbázisából, remélem megtalálod amit keresel. Vigyor

erdei_judit.jpg

Erdei Judit vagyok, szeretem amit csinálok, s azt hiszem ezt ma kevesen mondhatják el magukról. Szeretem, és szeretettel teszem a dolgom. Hogy mit- és hogyan teszem, azt nem mindig tudom pontosan. Jelen vagyok, s még sem én vagyok. Amikor segítek valakinek, átlényegülök, s azzá válok, akivé akkor válnom kell, hogy az illető azt kapja, ami neki a legjobb.

Ezért aztán nehéz mit is írjak a névjegyemre. Erdei Judit - segítő terapeuta.

Az elmúlt 20-on évben elvégeztem több tanfolyamot, iskolát, tanultam, tanítottam. Mostanra talán kialakult az a technika, amit használok. Ebben van reiki (ami szerintem mindennek az alapja), van kristály (mely az őstudást adja), vannak zengő tálak kristályból és fémekből, hangvillák, melyek a rezgéseket adják, tisztítják és harmonizálják. Társaim az Angyalok, szellemi segítők, s van a „csatorna", mely folyamatosan ontja az információkat: mi és hogyan történjen a találkozás alkalmával. Eszközeim a kezem, a kristályaim, üveg- és fémtálaim, hangvilláim, Tarot kártyám, Rúna köveim, Cd-im.

Igyekszem kellemes hangulatú helyiségben várni a hozzám fordulókat, ahol finom illatok, lágy zene, és gyógyteák teszik oldottabbá a hangulatot.


Ha úgy érzed, hogy szeretnél megismerni, ha az jut eszedbe: én tudhatok neked segíteni, akkor gyere el, ismerj meg, nézz a szemembe, és ígérem tudsz dönteni.


Ha egyéni találkozást kérsz tőlem, a következőkre számíthatsz: Megérkezel, én finom teával várlak, leülünk kicsit beszélgetni, aztán általában kényelmesen elhelyezkedsz egy maszirozó ágyon, behunyod a szemed, alszol, vagy pihensz. A végén pár szóban megbeszéljük a történteket, és a továbbiakat.


Ha tanfolyamokra jössz hozzám, a következőkre számíthatsz: Megérkezel, én finom teával, apró süteménnyel várlak, leülünk, összehangolódunk a részt vevőkkel, beszélgetünk, válaszolok kérdéseidre. Általában délelőtt az elméleti anyagot adom át, délután pedig a gyakorlatban is kipróbáljuk, alkalmazzuk a tanultakat. A tanfolyamaimról oklevelet adok, s bármikor kérhetsz konzultációkat, sőt ha ismételni szeretnél, azt ingyen megteheted. A létszámot igyekszem 10 fő alatt tartani, hogy mindenkivel 100 %-osan tudjak foglalkozni.

Ha csoportos meditációra jössz hozzám, a következőkre számíthatsz: Megérkezel, én finom teával várlak, leülünk, összehangolódunk a jelenlévőkkel, beszélgetünk, válaszolok kérdéseidre. Aztán megnyitom a „csatornámat" s indul a vezetett meditáció. Meditációim általában 50-60 percesek, vagy hosszabbak, s általában szerepelnek benne tisztítások, harmonizálások, és tanítások, teremtések, meg amire éppen szüksége van a csoportnak. Szinte mindig más és más. 

Jelenlegi tevékenységeim:

 • Reiki mester- tanár.
 • Angyal tanár.
 • Tanfolyamok: reiki, angyal, kristály, tarot, őselemek, Plejádok....
 • Előadások az ezotéria témáiból.
 • Meditációk vezetése.
 • Spirituális tanácsadás útkeresőknek.
 • Rezgésemelő terápia hangok segítségével
 • Metamorf masszás
 • Kristály tanácsadás.
 • Kristály terápia.
 • Szellem terápia.
 • Energetikai tisztítások: emberek, terek tisztítása magas energiákkal
 • Tarot kártya.
 • Rúna kövek.
 • Feng-shui tanácsadás.


Hitvallásom: „Jól csak a szívével lát az ember..."

Célom e szerint élni és dolgozni: fényt hozni a világba.


Szeretettel várlak egyéni és csoportos programjaimra, tanfolyamaimra. 

Erdei Judit 06-20/363-53-17

fenybol_jovo_mesterek.jpg
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 47
Heti: 236
Havi: 770
Össz.: 211 061

Látogatottság növelés
Oldal: Bemutatkozás Judit
Angyalvár: Spirituális Tanítások, tanfolyamok - FÉNYMAGOKTÓL - © 2008 - 2018 - angyalvardunakeszi.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »