Angyalvár: Spirituális Tanítások, tanfolyamok - FÉNYMAGOKTÓL

Várjuk szeretettel az angyalok világában: személyes tanácsadások, tanfolyamok, előadások, meditációk..

feny_imaja.jpg

Kedves Olvasó, kedves Útkereső!

Megosztom veled gondolataimat, melyet köszönöm, hogy elolvasol.


A jóság a lexikon jelentése szerint: „Az akaratnak ama minősége, melynélfogva a jót magáért a jóért akarja."


Jól csak szívével lát az ember: tehát JÓSÁG = SZERETET s megint visszatértünk az eredethez. Mindig mindent a szereteten keresztül kell látni, érezni, s cselekedni.

Jó, jó, de olyan nehéz ezt a mindennapi életben megtenni. Biztos más is megfogalmazta már: elméletben olyan jól tudom, mit kell tenni, de a gyakorlatba nem tudjuk tökéletesen átültetni. A jó hír az, hogy nem baj, nem vagy egyedül. Szerintem most olyan világot élünk, amikor sok régi „bevált" már nem működik, és az újat meg még nem tudjuk, most tanuljuk, most keressük, próbáljuk megismerni. Talán ez is valami ilyen. Ebben az eldurvult világban, ahol az Én teljesen elhatalmasodott, a Mi teljesen elnyomott, érezzük sokan, hogy ez már nem működő, de még nem pontosan tudjuk, hogy kellene ezt megváltoztatni, hogy felvállalni. Mert aki felvállalja, azt bizony a közössége igyekszik kiközösíteni, mint a „fekete bárányt" megbélyegezni. S erre kivágyik? Csak az, aki tud felül emelkedni, aki tud elfogadni, megbocsátani - és - nagyon szeretni. Feltételek nélkül, önzetlenül - Ő maga a JÓSÁG, a SZERETET. Ismerünk ilyen embert? Mert én bizony nem nagyon. Vannak helyzetek, pillanatok, amikor megy, de a legtöbbször nem. Előbb-utóbb „kilóg a lóláb" S azt gondolom ezzel sincs semmi baj, hisz emberek vagyunk, tanulunk, tapasztalunk, élményeket gyűjtünk. Én a bajt ott látom, ha valaki ezt nem ismeri fel, s kimondja magáról, hogy én tökéletes vagyok, én mindent jól csinálok, figyeljetek engem, gyertek hozzám, majd én megmondom a „tutit". Figyelted a szóhasználatot, „ÉN tökéletes vagyok, ÉN mindent jól csinálok, ÉN ÉN ÉN". Nna én azt mondom: ettől az embertől menj olyan távol amilyen távol csak tudsz. Ők a jóságtól olyan messze vannak, hogy csak na. Persze az is igaz, nem tud mindenki „Teréz anya" lenni (s talán Ő sem volt teljesen tökéletes, hisz Ő is emberként cselekedett). Ő már közel volt ahhoz, amiről beszélek neked, magamnak és az embereknek is.

Kezdjük letenni az Én-t és megtalálni a Mi-t. Megint visszatértünk a hogyanhoz. Pontos választ nem tudok adni, de ne légy csalódott, mert van egy jó hírem. Ez már bennünk van, belénk kódolták eredetileg. A DNS-ünkben ott van, csak emlékeztetni kell sejtjeinket, hogy újra működtetni tudjuk. Ó ez nagyszerű, nincs más dolgunk, csak működtetni: van egy kapcsoló, amit csak be kell kapcsolni. Olyan ez, mint a rég nem használt vízvezeték, lehet, hogy berozsdállt, bedugult, de kellő türelemmel kitakarítjuk, tisztogatjuk, előbb utóbb elindul

benne a víz, s az is lehet, hogy eleinte kissé koszos lesz, de ha hiszünk benne, és kitartóak vagyunk, tudjuk, hogy folyni fog a tiszta víz. 

A szeretet, a jóság áramoltatása is ilyen: ha hiszünk benne, türelmesen gyakoroljuk, és tudjuk, hogy bennünk van, előbb-utóbb elindul, s lehet eleinte kissé esetlennek érezzük magunkat, ebben a szerepben, de tudjuk, hogy tiszta csatornái vagyunk, és a tiszta csatornán csak tiszta szeretet, hatalmas jóság tud átfolyni, áramolni.


Rajta hát: a bennem lévő szeretet és jóság erejével biztatok mindenkit, hogy ne adjuk fel, szeressünk úgy, ahogy tudunk. Dolgozzunk magunkon, imádkozzunk, kérjük a segítőinket, angyalainkat, hogy legyenek mellettünk. Kérjük Őket, hogy tanítsanak minket, s főleg fogják a kezünket, hogy stabilan, magabiztosan tudjuk áramoltatni a jóságot, a szeretetet.


Álljon itt két videó, mely segítségünkre lehet.

Kívánok nagyon szép júniust mindannyinknak szeretettel: Erdei Judit


http://www.youtube.com/watch?v=6TmDHDnLNG0

http://www.nyirmeggyes.hu/?q=node/12


ohm_mani_padme_hum.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 47
Heti: 238
Havi: 772
Össz.: 211 063

Látogatottság növelés
Oldal: A jóság
Angyalvár: Spirituális Tanítások, tanfolyamok - FÉNYMAGOKTÓL - © 2008 - 2018 - angyalvardunakeszi.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »