Angyalvár: Spirituális Tanítások, tanfolyamok - FÉNYMAGOKTÓL

Várjuk szeretettel az angyalok világában: személyes tanácsadások, tanfolyamok, előadások, meditációk..


Kedves Olvasó Útkereső társam!


Ma a békéről fogom megosztani Veled gondolataimat, s nagyon remélem elindítani a saját gondolataidat is. BÉKE BÉKE BÉKE...  annyi minden jut eszembe, hogy nem tudok olyan gyorsan gépelni. Csak szép sorjában. Álljon itt egy kis párbeszéd nagyapa és unokája között:

 

Egy idős indián az életről mesélt az unokájának


"Küzdelem zajlik a bensőmben," mondta a fiúnak.
"Rettentő harc ez, két farkas vívja egymással.

Az egyik gonosz -- ő a harag, irigység, bánat, mohóság,
arrogancia, önsajnálat, bűntudat, sértődöttség, kisebbrendűség, hazugságok, önteltség, felsőbbrendűség és ego.

A másik jó -- ő az öröm, béke, szeretet, remény, derűs nyugalom, alázat, kedvesség, jóakarat, empátia, nagylelkűség, igazság, együttérzés és hit.

Ugyanez a harc benned is zajlik -- és mindenki másban is.

Az unoka elgondolkozott egy percre majd megkérdezte a nagyapját,
"Melyik farkas fog győzni?

"Amelyiket táplálod." - válaszolta az idős indián.


Természetesen ez érthető, s azt is gondolhatod, elég is ennyi. Ha arra kérlek, állj meg egy percre az olvasásban és gondolkodj a fentieken, biztosan neked is elsőre az egyensúly, a harmónia jut eszedbe, hogy erre kell törekedni, s akkor béke lesz bennünk. Igen-igen ez így is van, és most gondolkodjunk tovább.

Meghívom Béke Angyalát, adjon egy kis segítséget: a következőket diktálja: „figyeljetek a sorok mögötti üzenetekre. Az idős indián a bölcs, hívjátok Bölcsesség Angyalát is. Az unoka pedig Te vagy - az útkereső, aki eltévedt, s most igyekszik visszatalálni a helyes útra. A farkas a jin-jang motívumot képviseli. A harc - az a Ti játékotok. A táplálék pedig a gondolat ebben a példában.

Használjátok azt a mondást: a gondolatainkkal teremtünk... vigyázz mit kívánsz, mert megkapod. Nem is tudjátok mennyire igazak ezek a mondatok. Ha elhinnétek végre, hogy Ti is tudtok vízen járni, akkor Ti is tudnátok vízen járni, s minden, de minden a tiétek lehetne. Vágytok a békére, közben pedig a saját gondolataitokat is a véleményezés (ítélkezés) hatja át. Mi így is szeretünk benneteket, s látjuk sokatok igyekezetét, elküldjük minden nap a szeretetünket, küldünk jeleket, s látjuk, hogy minden nap „felébredtek" egyre többen. Kérünk, súgunk, csak álljatok meg és figyeljetek, ott vagyunk veletek mindenhol, mindenben. Meghallhatsz és láthatsz, érezhetsz a fényekben, a hangokban, egy tiszta gyermeki tekintetben, a napban a felhőkben a fűben a virágokban, a mosolygós cseresznyében, a szerelmed pillantásában, a kedvenc ételedben-italodban, a gyertya lángjában, a hegynek csúcsában a tengerek mélységében, s a földi angyalok közelében. Figyelj és add tovább. Ha mosolyt kapsz, mosolyt adj te, ha simogatást kapsz, simogass te is, ha két szem cseresznyét kapsz, egyiket add oda szerettednek... s így tovább. S minden pillanatban légy kész kapni és adni egyaránt.

Képzelj el egy egyenlő szárú keresztet +, s törekedj mindig a középpontban maradni. Ne ragadj a múltban, s ne ábrándozz csak a jövőről. Ne ragadj az anyagban, s ne vidd túlzásba a velünk (égiekkel) való kommunikációt. Semmit ne tegyél túl sokat vagy túl keveset. Érted, ugye? Ha így teszel, akkor megtalálod a középutat mindenben és a középpontodat. Ha megtaláltad a középpontodat, megtaláltad a békédet, harmóniában leszel, s egységben magaddal, a világgal, s mindennel. Ekkor értelmet nyer az „Isten hozott" táblácska, mert akkor megélheted az isteni tervedet, beteljesítheted álmaidat, s tiéd lesz a földi paradicsom."


Ennyi az Angyalok üzenete. Ugye milyen szép és egyszerű? J

Majd jusson eszedbe, ha gyermekeddel veszekszel, ha főnököd kiabál veled, ha nincs elég pénzed megvenni a legújabb csodát, ha este fáradtan térsz haza, s nekiállsz főzni, füvet nyírni... Ha kedvesed rád mosolyog, s meghív egy hűs fagyira, a társad megcsinál valamit helyetted, hogy kíméljen, ha az idős rokon megosztja veled a bölcsességét... Ekkor is jusson eszedbe, hogy béke legyen benned, maradj a középpontodban. Ja és ha nem minden nap sikerül, az sem baj, csak vedd észre, csak tedd a dolgodat, hisz minden úgy van jól, ahogy van. Semmi nem tart örökké, minden elmúlik egyszer, s na igen: a felhők fölött mindig kék az ég. Az életünk olyan, mint egy hullámvasút: egyszer fenn, egyszer lenn. Az már rajtunk múlik, hogy melyik szakaszt meddig hagyjuk érvényesülni. (tudod: az a farkas győz, amelyiket jobban, többet táplálod)

Én minden nap meditálok, s amikor leülök, bekerítem magam a szeretet, béke fénykörével, melyet semmilyen „tévedés" sem merészel átlépni. Ez az én „béke szigetem". Mostanában azt veszem észre, hogy többször, meditáción kívül is megteremtem a béke szigetemet. S ez olyan jó. Szeretem, mert védelmet nyújt, gyógyít, energetizál. Igyekszem nem ítélkezni, elfogadni mindent és mindenkit, úgy ahogy van. Sokat mosolyogni, és segíteni az embereknek. Társaim ebben a kristályok, a folyton áramló reiki, az angyalok és Jézus jelenléte, hallom a hangokat és látom a csodás fényeket, melyek nap, mint nap segítenek.


Kívánok mindannyinknak békét, békét, békét, és csodás júliust nagy szeretettel: Erdei Judit


Ui. szeretnék megosztani veled egy csodás béke szigetet. Kattints az alábbi honlapra és láthatod, hogy milyen egy isteni üzenet megvalósulása: egy litván fiatalember kapta meg ennek az üveg kupolának, a benne lévő üvegpiramisnak a pontos paramétereit, azzal, hogy építse meg, mert itt az új világ rezgésében lehetnek már az emberek. Csodás hely, készülünk mi is odalátogatni, javaslom nézd meg, s ha kedved van menj el Te is. J

www.fotoskrydis.lt/merkines-piramide
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 47
Heti: 240
Havi: 774
Össz.: 211 065

Látogatottság növelés
Oldal: A béke
Angyalvár: Spirituális Tanítások, tanfolyamok - FÉNYMAGOKTÓL - © 2008 - 2018 - angyalvardunakeszi.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »