Angyalvár: Spirituális Tanítások, tanfolyamok - FÉNYMAGOKTÓL

Várjuk szeretettel az angyalok világában: személyes tanácsadások, tanfolyamok, előadások, meditációk..

ThetaHealing  theta_healing.jpg

 

Isten hozott az új energiában, a Teremtő energiában, a Teremtés világában.

Abból indulunk ki, hogy mindannyian a „Teremtő Mindenség”-gel rendelkező nagyszerű lények vagyunk. Úton vagyunk. Célunk az, hogy felismerjük és megértsük, hogy mindent, ami körülöttünk van (jó/rossz), azt mi teremtettük, vagy mi is részesei vagyunk. S amit megteremtettünk, s nem tetszik, az visszavonható és újrateremthető. Ez csak rajtunk múlik.

A thétahealing lényege: amikor összekapcsolódsz a Teremtő Erővel, az agyhullámod automatikusan Theta frekvenciára kapcsol. Ebben az állapotban teremthetsz és változtathatod meg a valóságodat szinte azonnal.

Úgy képzeld el, hogy ha beülsz egy repülőbe és felmész jó magasra, és lenézel, akkor rálátsz olyan dolgokra, lesznek olyan információid is melyeket egyébként nem látnál, nem vennél észre. A thétában való gyógyítás esetében is ezt tesszük: felmegyünk a Teremtő Mindenség síkjára, s onnan nézünk le az adott emberre. Ráláthatunk, megérthetjük, felismerhetjük a miérteket. Aztán hozhatunk döntést, hogy „köszönöm, már nem kérem” és törölhetjük, átírhatjuk, megváltoztathatjuk. Mert a mi életünk. Azt is mi döntöttük, hogy eddig hogy legyen, s az is a mi döntésünk, hogy a jövőben hogyan legyen. Tehát rálátunk: hogy ebben az életben, vagy előző életben keletkezett a probléma; genetikai, vagy lelki szintű a probléma eredete. Ha erről a négy szintről kitöröljük a nem kívánt érzést, akkor a Teremtő Mindenség síkjáról letöltjük a pozitív érzéseket, melyek rögzülnek a DNS-mintákban, és azonnal megjelennek a minden napjainkban.

Az, hogy egy kezelés milyen hatásfokú, az a kliensen múlik, mennyire hiszi el az azonnali gyógyulást, az azonnali eredmények lehetőségét. Jézus 100 %-ig elhitte, hogy tud vízen járni, ha nem így vélekedett volna – Ő is elsüllyedt volna. A thetahealig módszer 100 %-ig működik.

Isten azt hozza be életünkbe, amire szükségünk van. Ha tudjuk, hogy mire van szükségünk, akkor azt kapjuk. Ahhoz, hogy az legyen az életünkbe, amit szeretnénk látni, ahhoz az kell, hogy a tudatalatti 80-90% elkezdjük megismerni, kiásni a traumákat és lecserélni. Ekkor megváltozik az életünk itt és most. Tehát nem a múlton kesergünk, nem a jövőt próbáljuk megítélni, hanem egyek leszünk azzal, amit csinálunk, egyek leszünk magunkkal. Nem azzal fogjuk tölteni az időnket, hogy ki mit gondol, hanem azt élem, ami van, folyamatosan a „van” terében tartózkodom. A „van” tere a szeretet tere, a feltétel nélküli szereteté, az Istené, s ebben lehet teremteni.

 

A találkozás kb. 1 órát vesz igénybe, vagy ameddig tart.

Várlak szeretettel: Erdei Judit  06-20/363-53-17

Bejelentkezés szükséges. 

dns_theta.jpg  

theta_tudatalatti.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 20
Tegnapi: 47
Heti: 252
Havi: 786
Össz.: 211 077

Látogatottság növelés
Oldal: THETA HEALING
Angyalvár: Spirituális Tanítások, tanfolyamok - FÉNYMAGOKTÓL - © 2008 - 2018 - angyalvardunakeszi.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »