Angyalvár: Spirituális Tanítások, tanfolyamok - FÉNYMAGOKTÓL

Várjuk szeretettel az angyalok világában: személyes tanácsadások, tanfolyamok, előadások, meditációk..


Bölcsesség

Kedves olvasó, szeretettel osztom meg veled gondolataimat a bölcsesség témával kapcsolatban, hálásan megköszönöm, hogy elolvasod. J

A mostani idők a felemelkedés jegyében zajlik. Rengeteg csatornázott üzenetet lehet olvasni a neten, hallani előadásokat, indítanak tanfolyamokat, szerveznek meditációkat, földgyógyításokat, stb...

Én azt látom, hogy most minden segítséget megkapunk: az angyalok, szellemi segítők itt állnak körülöttünk és várják, hogy elmondjuk, mit szeretnénk. Persze most nem a nagyobb autóra, házra, sok pénzre gondolok. Hanem arra a kérésre, hogy mit és hogyan tegyek, hogy könnyebb legyen számomra a felemelkedés.

Mert mi is pontosan a felemelkedés? Megpróbálom egyszerűen elmondani. Minden molekulának van egy rezgése, így a testünknek is, és a Földnek is van rezgése. Minden hatással van mindenre. Ha a rezgés megváltozik (nő vagy csökken), akkor a környezet rezgése is megváltozik - hatással van, lesz rá. Pár évvel ezelőtt (1987-ben) a tudósok bemérték a Föld rezgését, akkor a Föld rezgés frekvenciája 7,8 Herz volt. 2010-re már 13 Herz-re emelkedett. 23 év alatt 5 fokot - ez rengeteg. Aztán 2012. júniusig további 4 fokot emelkedett. S 2012. decemberére pedig 4,5 fokot fog emelkedni. Tehát egyre nagyobb és magasabb a Föld rezgésszáma, fokozatosan gyorsuló tempóban növekszik. Ez persze kihatással van minden élőlényre, ránk, emberekre meg különösen. Tehát év végére 21 herz-re emelkedik a Föld bolygó rezgése, ami szükséges az 5. dimenzióba való kerüléshez. Ha követjük a saját rezgésünk mozgását, nekünk is fokozatosan növekszik, lépést kell tartanunk a Föld rezgésszámával, mivel most ezt a bolygót választottuk élőhelyünknek. Ezt viszont csak akkor tudjuk elérni, ha spirituálisan szeretetteljes, tudatos emberek vagyunk, akik tudatában vagyunk, mi történik körülöttünk. (most nem a politikára, meg a pénzvilágra gondolok). Miénk a feladat, hogy felismerjük a szellemi törvényszerűségeket, s azokat működtessük, s mutassuk az utat az embertársainknak. A példánkkal. Mert akkor leszünk a felemelkedésben a helyünkön, amikor valaki odajön hozzánk, s megkérdezi: „te hogy csinálod, hogy ilyen nyugodt, kiegyensúlyozott vagy? Mutassd meg nekem is." Na ekkor tudhatjuk, hogy jól csináljuk az „emelkedést", készen állunk az új világ energiáinak a befogadására. S ez csak akkor lehetséges, ha SZERETET - ELFOGADÁS - BÉKESSÉG van bennünk.

Persze az életben most pont ilyen feladatokat kapunk („vizsgáztatnak" mindenkit). A saját életem példáján látom, hogy ha alacsony rezgésben tartózkodom, akkor hajlok rá én is, hogy idomuljak hozzá. Aztán idővel felismerem, hogy rosszul érzem magam (betegség, hangulati problémák, feszültség lesz bennem). Ha kellő gyorsasággal nem változtatok, akkor bizony, mint az örvény szippantana magába, s zsupsz máris alacsony lesz a rezgésem. Ha viszont magas frekvenciájú helyen, emberekkel találkozom, akkor kivirulok, jó kedvem lesz, magabiztosnak érzem magam, működésbe lépnek az én „csatornáim" is. Most mondhatnánk: akkor nincs más dolgunk, mint magas rezgésen tartani magunkat. De hát épp ez az: az ellenerők (alacsony rezgés) dolgozik (ők is „csak" a feladatukat végzik). Mondok pár pl.-át: milyen a családod (párod, gyereked) rezgése, a munkahelyed, a kollégáid rezgése, a szomszédod, a boltos rezgése... ha magas, akkor hurrá, minden segítség rendelkezésedre áll, hogy könnyedén emelkedj Te is. Ha viszont nem, nna akkor van feladat számodra is, hisz nehezített pályán kell teljesítened. Szerintem, most többünknek van nehezített feladata.

S megint ugyan ott vagyunk: SZERESD, FOGADD EL MAGAD, TEREMTS BÉKé, HARMÓNIÁT A BENSŐDBEN. Szeresd önmagad, s a másik embert is könnyebb lesz szeretned. Legyen benned békesség, akkor másnak is meg tudod tanítani a békességet. A világot nem tudod megváltoztatni, akkor változtass a gondolkodásodon. Ez a szabad akarat, s ez rajtad, rajtam áll. Hagyjuk a világot olyannak, amilyen. Ha szeretet van benned és békesség, akkor nem vagy függőségben, nem kell kompromisszumokat kötnöd. Pl. nem végzek munkát csak a pénzért, hanem örömöt akarok a munkámban, olyan munkát keresek, amelyet örömmel végzek. Olyan párkapcsolatban élek, mely feltölt engem, ahol szerethetek, és szeretve vagyok. Ha ezt tesszük, s egyre többen tesszük, ezzel segítünk a Földanyának is, emeljük a föld rezgését, s elkerülhetjük a katasztrófákat. Mert ez is a mi döntésünk, hogy szelíden, vagy erővel megyünk neki a felemelkedésnek. Mert az nem kérdés, hogy emelkedünk, az nem kérdés, hogy a rezgésszám emelkedik, a kérdés az, hogy elfogadod, vagy sem, vele, vagy elenne mész. Ez is a Te döntésed (hála a szabad akaratnak). Hurrá!!


Mit tehetünk még? Megnyugtatlak még nem késő: nagyon egyszerű, nem kell hosszú éveket, hónapokat gyötrelemmel lenni, hiszen az egész Angyali rend az egész Szellemvilág, a Felemelkedett mesterek (akiben Te hiszel) itt van, s várja, hogy kérj.

Nevesíts meg a negatív energiát, amitől szabadulni akarsz, s mond a következőket:

Pl.: „itt van bennem ez a mély harag (düh, irigység, féltékenység, szegénység, kishitűség...), kérlek Bennetek vigyétek el tőlem, tisztítsátok meg fizikai testesemet és az összes finom testemet. Szabadítsatok fel hetedíziglen. Tisztítsátok meg testem-lelkem szellemem, hogy befogadhassam a legjobbat. Köszönöm."

Tegyétek ezt meg nagy hittel, és tudjátok, fogadjátok el az isteni kegyelmet, az áldást, amit adnak. Érezzétek, hogy elindult a feloldozás, visszakapjátok az összes békességet, szeretetet, a teljességet. Énekeljétek a HJU mantrát, mely a legmagasabb rezgést hozza el nektek.

http://www.eckankar.hu/mi_az_eckankar/hu.html


Köszönöm, és áldás legyen.

Szeretettel: Erdei Judit 

 spiralstareckankar.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 47
Heti: 246
Havi: 780
Össz.: 211 071

Látogatottság növelés
Oldal: A bölcsesség
Angyalvár: Spirituális Tanítások, tanfolyamok - FÉNYMAGOKTÓL - © 2008 - 2018 - angyalvardunakeszi.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »